22 лекари на ФИМ са на фронтовата линия в битка с Covid-19

В много страни продължава битката с пандемията на коронавируса. Семейството на мотоциклетистите играе своята роля в нея. Предоставянето на помощ и подкрепа става по много различни начини, някои по-видими от другите. Често някои от най-важните работи се правят извън светлините на прожекторите. Това са героите и героините, които предпочитат да бъдат по-скрити от погледите.
Членовете на медицинската комисия на ФИМ са сред тази група хора. Това са 22 лекари, които са на първа линия в борба с пандемията. Те работят зад кулисите. Целта е да преразгледат и адаптират действащите разпоредби в готовност за връщане към състезанията.

Естествено, в това влизат  и съвместните действия  със здравните служби във всяка страна.


Сега няма състезания. Много от членовете на Медицинската комисия на ФИМ в този важен момент работят като лекари и здравни работници на първа линия. Те се излагат на риск, за да помогнат на другите. Именно те заслужават най-големите благодарности на всички. Заедно с всеки друг член на мотоциклетното семейство, който е играл роля в битката с Covid-19.
Президентът на ФИМ Хорхе Виегас изказа своите думи на благодарност: „В такива моменти е важно всички да работят заедно. За да можем преодолеем огромното глобално предизвикателство. От името на ФИМ бих искал да кажа колко съм горд от реакцията на мотоциклетното семейство. От най-известните мотоциклетисти до нашите служители на ФИМ. Всеки помага и подкрепя по толкова много различни начини. Бих искал да кажа сърдечни благодарности на всички вас.“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.