10 групи ще свирят на рокфеста на Побит камък МК Калашниците вдигат як рок купон

Знае се, че МК Калашниците вдигат як рок купон от 3 до 5 юли в местността Побит Камък край с. Нови Хан. Само на 20 км от София, както всяка година, ще има много забавления и много рок. Организаторите от мотоклуб „Калашниците“ оповестиха, че вече крупите, които ще свираят на феста са 10.
Това е петият благотворителен рок фестивал, който спретват „Калашниците“ на природен парк Побит Камък. Мотото на рокфеста отново е: „Докато се забавляваме, можем да помагаме“, защото и тази година традицията да се събират пари, за да се помогне на болно дете. Сега също ще бъде така – голяма част от събраните средства от спонсорите, от входа, който за трите дни ще бъде само 5 лева, кетъринга и всичко от монтираните урни, ще се направи дарение за операции и рехабилитации на малката Стела Георгиева. Тригодишното дете е с диагноза Сколиоза – гръбначно изкривяване на 60 градуса в дясно на 11, 12, 13 и 14-ти прешлени. Това е много рядко и сложно за българските медици заболяване. Затова Стела се нуждае от лечение в чужбина. Всички събрани средства ще бъдат дадени за това. Както винаги, организаторите ще оповестят сумата и да споделят публично документите по дарението.
Както стана ясно, 10 групи ще свирят на 5-ия благотворителен рок фестивал. Новата банда е TORTILLA FLAT. Озвучаването, както всяка година ще е на ниво и напълно професионално изпълнено от момчетата от BG ACOUSTICS с мощност около 35kW.
Мотоклуб „Калашниците“ от Нови Хан вече се стягат и очакват както мотористите от цяла България, така и феновете на рок музиката. Купонът ще бъде страхотен, а си в вашите средства ще помогнем на едно дете. За повече информация посетете страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/751840521599695/ и сайта ни: http://www.kalashnicite.com.
Ето и програмата на феста
3 юли, петък
18:00 – Откриване
1. Концерт на БГ РОК – София
2. Концерт на МЕРИАН – Пловдив
3. Концерт на ЧЕРНОРИЗЕЦ – Велико Търново
4. Концерт на ПЕЦАТА и Приятели
4 юли, събота
12:00 – Почетна обиколка до гр. Елин Пелин
5. Концерт на TORTILLA FLAT – София
6. Концерт на SEVI BAND – София
7. Концерт на МИЛЕНА СЛАВОВА
8. Концерт на ZUUM – Tribute to GODSMACK – Пловдив
9. Концерт на ЕПИЗОД
ОГНЕНО ШОУ
10. Концерт на ОБРАТЕН ЕФЕКТ
ТЪРЖЕСТВЕНА ЗАРЯ


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.