10-годишният Moto Club с нов, специален брой

От няколко дни в разпространителската мрежа е новият брой на списание Moto Club. Той е специален, защото е посветен на 10-годишния ни юбилей. Вече 10 години ние сме заедно с вас, мотоциклетистите и читателите.  От 10 години ви информираме за всичко, което се случва в света на мотоциклетизма.
Сега ви разказваме, как преди 10 години се роди идеята и се създаде списание Moto Club. Това стана малко преди най-голямото мотоциклетно изложение в света – EICMA в Милано. Тази година отново бяхме пак в Милано. В специален репортаж ви разказваме за бъдещето на мотоциклетизма. Всъщност, ще продължим да ви запознаваме с новостите и в следващите броеве.
Тестът ни е на уникална машина – Moto Guzzi V85 TT. Този мотори също присъстваше на щанда на марката в Милано. Там пък се запознахме със стратегията на друга легендарна марка  – Harley-Davidson.
Също като нашето списание, на 10 години стана е трансмисията DCT на Honda. Японците извадиха вече 3-о поколение от това чудо на техниката и ви разказваме за него.
Световният шампионат MotoGP завърши, станаха ясни шампионите. В миналия брой говорихме за Марк Маркес, а сега пишем за брат му Алекс и Лоренцо Дала Порта, които също сложиха короните. Завърши и шампионата по мотокрос, а нашите състезатели са шампиони на BMU във всички класове.
Така че, пожелаваме ви приятно четене! Благодарим на всички, които ни помогнаха през годините, а и за специалния брой за 10-годишнината.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.