Шотландските „пирати“ Alestorm отново в България след 11 години

Второ пиратско нашествие се очаква на Midalidare Rock In The Wine Valley през 2021 г. Това са шотландските метъл „пирати“, които се включват във фестивала.

Да, фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley продължава да допълва силния списък с банди за изданието си през 2021 г. Към вече потвърдилите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil, The Dead Daisies, Freedom Call, Project Renegade и Sabaton, се включват и шотландците Alestorm.

Те ще свирят в петък, 16 юли, точно преди хедлайнерите Running Wild. Така се заформя един своеобразен „пиратски“ ден.

“Това ще е като сбъдната мечта за всички фенове на „пиратския метъл“, като вече нямаме търпение да дойде време и да вземем на абордаж сцената с Running Wild. Подготвяме се за срещата с българските ни фенове, които ги очаква едно наистина незабравимо изживяване в Могилово“, споделя харизматичният лидер на бандата Кристофър Боус, който е движещата сила и в Gloryhammer.

Последният, шести студиен албум на Alestorm, „Curse of the Crystal Coconut“ беше издаден в края на май тази година и бързо се превърна в един от най-харесваните от феновете на групата.

Бандата стартира през 2004 г. под името Battleheart, но през 2007 г. подписва договор за първия си албум с Napalm Records и сменя името си на Alestorm. Дебютният им албум излиза през 2008 г. До момента бандата има в дискографията си 6 студийни записа.

Билети:

Билетите, които са закупени за изданието през 2020 г. ще важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание догодина вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Sabaton – 60.00 лв.

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв

Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв

Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley https://midalidarerock.bg