Този уикенд над 35 спортни автомобила по планинско трасе с Премиум Рали София – Свети Влас

София – Велинград – Цигов Чарк – Баня – Банско са локациите по маршрута на Discover Bulgaria I Mountain Ride

На  28, 29 и 30 април 2023 г., ще бъде  тридневното събитие на Премиум Рали София – Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride. В планинско приключение с много спиращи дъха гледки ще се впуснат отборите на над 35 спортни автомобила, сред които Ferrari Pista, Lamborghini, McLaren, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo S и много други. Водещ партньор са Примекс, които ще се погрижат всички да са здраво стъпили в завоите по живописния път покрай Острата скала и проход Юндола.

На 28 април вечерта след 21:00 часа участващите автомобили ще променят облика пред Djanam Steak House във Велинград. Който не успее да ги види колите там, може да им се наслади пред хотел Kashmir Wellness & SPA на 29 април на обяд, преди да запалят гуми към Grand Hotel Therme в Баня.

Големият финал очаква всички любители на зрелищни автомобили на централния площад в Банско на 30 април 2023 г. в 12:30 часа. Освен атрактивни и мощни коли програмата ще включва участие на емблематичната група „Бански старчета“, чиито изпълнения ще повишат градусите на празничния неделен ден. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско. А всички заедно с участниците в благотворителния маратон РотаРън, организиран от Ротаракт клубовете в България, обединяват усилия в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки.

Кадри на живо и за повече информация следете Фейсбук и Инстаграм страниците на Премиум Рали София – Свети Влас.