С премиери започна 10-ото специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО

Днес бе даден стартът на 10-ото специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Общо 100 автомобила могат да се видят в Интер Експо Център, като 77 от тях са в Зала 4 на Центъра. В залата могат да се видят и 18 нови автомобили на марките, от които някои, които правят премиери у нас. Изложени са и мотоциклетите от продуктовата гама на BMW Motorrad,  Изложението ще продължи четири дни – до 6 юни.

Специализираното изложение на продукти на BMW и MINI е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. То представя цялото многообразие на актуалната моделна гама на трите марки, както и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT.

Споменахме за премиери и една от тях, може би най-впечатляващата е новото BMW Серия 4 Кабриолет. Освен това се акцентира и върху изцяло електрическото BMW iX3 и новото BMW M3. Серия 4 Кабриолет се отличава с ексклузивен дизайн, изцяло нов мек покрив, разнообразно портфолио от задвижвания, висококачественото окачване, специфично усилена за модела структура на каросерията и иновативно оборудване. Също като новото BMW Серия 4 Купе и откритият модел с 4 места предлага значително интензивен спортен профил. Освен това с индивидуалната си автомобилна концепция и  повишената динамика на управлението, то се отличава по-ярко от всякога от новото BMW Серия 3 Седан, което е послужило като технологична база за моделите на новото BMW Серия 4. Този кабриолет продължава една дълга традиция в своя автомобилен клас, основан преди 35 години от първото BMW Серия 3 Кабриолет.

Премиери правят обновените MINI. Повече от 60 години MINI е символ на креативност, радост от шофирането, изразителен дизайн и индивидуален стил. Сега MINI с 3 и 5 врати и новото MINI Cabrio са обновени по отношение на дизайн, характеристики на продукта и премиум качество. Трите модификации на оригинала в сегмента на малките премиум автомобили също дебютират пред българска публика в зала 4.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с lifestyle продукти и аксесоари.