Стартира роуд шоу „30 години Мото-Пфое“

Утре стартира роуд шоу „30 години Мото-Пфое“. По този начин компанията иска да отпразнува своя юбилей с клиентите и приятелите си в цялата страна. Роуд шоуто „30 години Мото-Пфое“ започва в 11.00 часа утре, 18 юни в София, на пл. „Княз Александър I Батенберг“ и ще продължи до 19.30 часа на 4 август в Хасково. В този период – от 18 юни до 4 август в колоната ще има  автомобили легенди с общо над 5000 к.с. мощност.

Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, компанията МОТО-ПФОЕ, навършва 30 години. Основана през 1991 г., това е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България в момента. Юбилеят е доказателство за стабилното и прогресивно развитие на компанията, благодарение на лоялността и задоволството на клиентите от портфолиото и качеството на предоставяните им услуги.

Празникът си Мото-Пфое  отбелязва с епично шоу на колела в 14 града на страната. За гостите на пътуващото изложение това може да се превърне в събитието на лятото. Най-новите и интересни автомобили от четирите марки Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover пристигат при своите клиенти и почитатели в най-големите градове, за да демонстрират изключителни технологични решения от настоящето и смел поглед към бъдещето на мобилността.

За някои от моделите това е и премиерата им в  Източна Европа. Българските фенове са първите в региона, които ще могат да се докоснат до първия от своя вид – изцяло електрическия Ford MUSTANG MACH-E. Той бе представен снощи пред гости и медии на специална церемония, заедно с най-продавания спортен автомобил в света в пистова версия – MUSTANG MACH 1.

Дебютът си в България правят още FORD EXPLORER – американската икона, преобразена в плъгинхибрид и FORD PUMA ST – горещият хотхеч, който предпочита завоите. Роуд шоу „30 години Мото-Пфое“ ще изненада и с премиум автомобили в портфолиото на компанията. Ценителите ще се срещнат с авангарда в сигурността и плъгинхибридните технологии от Volvo, новата гама спортни и красиви коли на Jaguar, както и луксозните всъдеходи, които могат да стигнат до края на света и… отвъд – Land Rover.

В пътуващото изложение участват истински уникални автомобили. Всички желаещи да открият тяхната обща мощ от над 5 000 конски сили, могат да регистрират участието си на https://roadshow30.motopfohe.bg/ и след това да се отбележат на място. Така те си гарантират и  включване в томболата за изключителни подаръци. След края на роуд шоуто ще се изтегли жребий за 20 оригинални сувенира от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, 6 тест-драйв уикенда с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за дълъг спа-уикенд в четиризвездния „Белведере Холидей Клуб“, Банско, с новия Ford Kuga. На място по време на изложението също ще има награди за гостите, по случай празника на компанията МОТО-ПФОЕ.

КОГА И КЪДЕ?

ГРАД ДАТА МЯСТО
СОФИЯ 18-20 ЮНИ ПЛ. АЛЕКСАНДЪР I БАТЕНБЕРГ
ПЛОВДИВ 22-24 ЮНИ КОМПЛЕКС МОТО-ПФОЕ, ГОЛЯМОКОНАРСКО ШОСЕ (разклона за с. Радиново)
СТАРА ЗАГОРА 26-27 ЮНИ ПАРК 5-ТИ ОКТОМВРИ
БУРГАС 29-30 ЮНИ МОРСКА ГРАДИНА, ПАМЕТНИК “ПАНТЕОНА”
ВАРНА 2-4 ЮЛИ ДЕЛТА МОЛ ПАРКИНГ, БУЛ. СЛИВНИЦА 185
ДОБРИЧ 6-7  ЮЛИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАН АСПАРУХ
РУСЕ 9-10 ЮЛИ МЕТРО, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ТРЕТИ МАРТ 80

В. ТЪРНОВО 12-13 ЮЛИ КОМПЛЕКС FORD, УЛ. КОЗЛУДЖА 15
ГАБРОВО 15-16 ЮЛИ СПОРТНА ЗАЛА ОРЛОВЕЦ, ПАРКИНГ
ПЛЕВЕН 18-19 ЮЛИ ЗОРА, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ЕВРОПА 6

МОНТАНА 25-26 ЮЛИ ПЛ. ЖЕРАВИЦА
БЛАГОЕВГРАД 28-29 ЮЛИ КОМПЛЕКС FORD

ГЛАВЕН ПЪТ Е79,  М. АНТЕНИТЕ

СМОЛЯН 31 ЮЛИ- 1 АВГУСТ ПРЕД РОДОПСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „НИКОЛАЙ ХАЙТОВ“
ХАСКОВО 3-4 АВГУСТ ПЛ. ОБЩИНСКИ