Първи снимки от тестове на Triumph Trident

През пролетта от Triumph съобщиха, че пускат нов модел – Trident. Бе показан само концептуален мотор, който беше почти изцяло в бяло. Сега Triumph публикува снимки на прототипа, с който бяха проведени тестовите пътувания.

Вместо белите цветове, сега целият мотор е покрит с лога Triumph. Промените не са много.

Добавени са огледала, мигачи, държач на регистрационния номер, който е прикрепен към опашката. Все неща, нужни за движението по улиците. От Triumph не дават повече информация за техническите характеристики и оборудването. Вече бе обявено, че Trident има модерни цифрови технологии, които ще бъдат елегантно интегрирани. Тези технологии се управляват от бутоните на лявата част на кормилото.

Рамката е нова конструкция. Двигателят е новоразработена версия на двигателя Triumph Triple. Вероятно ще е около 650 куб. см. Все още не са съобщени подробности, но се предполага, че Trident е съвместим с категорията A2. Това значи, че максималната мощност е не повече от 95 к.с. Цената не е известна, но е описана като „конкурентна“.

От снимките се вижда качествено окачване Showa, спирачките са на Nissin. Гумите също си ги бива – Michelin Road 5. Вижда се и LED осветление.

Вероятно Trident ще бъде представен в окончателния си вид скоро, когато бъдат обявени и данните за него. Естествено и цветовата гама, в която ще се предлага Trident. Моторът изглежда интересен, без да изневерява на типичния дизайн на Triumph.