Производителят на електрически мотоциклети Maeving възстановява разходите за базово обучение

Производителят на изцяло електрически британски мотоциклети Maeving предлага възстановяване на разходите за задължително базово обучение (CBT). Това става  с всички поръчки, направени по време на периода на шоуто Motorcycle Live.

Възстановяването на цената на CBT ще бъде валидно за всички покупки на мотоциклети, направени по време на периода на шоуто Motorcycle Live, което се провежда от 19 до 27 ноември в NEC близо до Бирмингам. Всичко, което клиентите трябва да направят, е да споделят разписка за цената на CBT и Maeving ще възстанови разходите директно.

Maeving RM1 е първият електрически модел, който идва от новата компания, която е базирана в Ковънтри с екип от дизайнери и инженери от Обединеното кралство, който проектира и изработи машината във фабриката.

RM1 е изцяло електрически мотоциклет, проектиран специално за градско каране и е пригоден да отговаря на тези, които може би никога преди не са карали мотоциклет. Съчетава инженерство, което почти не изисква поддръжка, безшумно каране и нулеви емисии, той може да се кара само с CBT, който е валиден две години.

Maeving RM1 беше показан за първи път на публиката само преди една година на изложението Motorcycle Live 2021. Вече има много продажби и доставки на нови клиенти.