Премиум Рали София – Свети Влас пристига във Варна на Морската гара

На 20 август Морска гара Варна за първи път е домакин на събитие със супер мощни автомобили

Двигателите са в готовност за първото събитие на Морска гара във Варна с мощни и атрактивни автомобили за всички фенове този уикенд. В разгара на лятото варненци ще са домакини на двудневното морско приключение на Премиум Рали София – Свети Влас “Varna Vice City ft. #JustPablo”.

Всички ентусиасти и фенове на високоскоростните автомобили ги очакват много изненади на Морска гара във Варна, в неделя на 20 август от 12:30 часа. Събитието е с вход свободен, а сред автомобилите, които могат да бъдат видяни, са Lamborghini Aventador S, McLaren 765lt, Lamborghini Huracan Spyder, Ferrari 458, Porsche Turbo S, класически и топ модели на Porsche, американски класики като Dodge Dart 1971 Prostreet, Ford Mustang 1966 GT и много други. Auto Italia са подготвили кът с впечатляващи премиум модели на Maserati, както и суперкар тест-драйв. От DasAuto обещават, че сред техните автомобили ще има модели като Lamborghini Aventador Ultima и Lamborghini Huracan Offroad.

Освен с мощ и силен гръм на двигатели, настроение, бензин в кръвта и музика, гостите на “Varna Vice City ft. #JustPablo” ще бъдат зарадвани с много игри, изненади и награди. Генералният спонсор на Събитието Примекс – Гуми и Сервиз в партньорство с Continental България, са подготвили специална игра за всички гости, с летни награди, за малки и големи фенове на марката. Безплатни бонуси за 10 000 лв. ще бъдат разиграни от efbet по време на събитието на Морска гара, а всички желаещи да се включат в играта и да усетят тръпката, могат да се огледат за момичета на efbet в неделя, 20 август. Представителите на BoneX, на които може да разчитате за своя дигитален портфейл, ще ви зарадват с мощта на Lamborghini Huracan Spyder и Ferrari 458.

Премиум Рали София – Свети Влас ще се проведе по бреговете на северното Черноморие от 18 до 20 август 2023 г. с маршрут София – Св. Св. Константин и Елена – Белослав – Варна.

Участниците със своите автомобили ще се впуснат в забавна морска обиколка, на която ще вдигнат адреналина с шофиране по затворена отсечка. Община Белослав е домакин на лятното издание на Ралито в събота на 19 август. В 12:00 часа центърът на града ще бъде преобразен от десетки спортни коли, чиято следваща спирка ще е отсечка Бялата вода в 13:00 часа.

Изданието от календара на Премиум Рали София – Свети Влас „Varna Vice City ft. #JustPablo“ ще спази традициите на формата с петзвездна уикенд почивка в Хотел Астор Гардън и ексклузивни партита на плажа в Radjana Beach, вечеря в Djanam Steak & Fish Варна, петъчен купон в THEATRO Варна и незабравима вечеря на морския бряг в MORE Beach Restaurant със специалното участие на Надя.

За поредна година генерален спонсор на Премиум Рали София – Свети Влас са Примекс – Гуми и Сервиз, които за това събитие си партнират с Continental България. Основни партньори на Събитието са efbet, Tailor Made, BoneX, Pulse, Eurolink, #justpablo, Astra Folio, Auto Italia, както и REVIV, които ни помагат да живеем извън границите на бързи обороти.

Сезон 2023 на Премиум Рали София – Свети Влас се провежда с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria.

Следете социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм на Премиум Рали София – Свети Влас за повече информация.