“Помощ на две колела” с благотворителна кампания по време „Balkan Run – Together On The Road” 2021

Мото инициативата Помощ на две колела организирана от Widows Sons & Masonic Riders ще продължи по време на „Balkan Run “Together On The Road” 2021 година с благотворителна кампания, която ще има за цел да  събере на средства, с които да се подпомогнат мотористи изпаднали в нужда следствие на претърпяно ПТП и други възникнали здравословни проблеми.

Целта на събитието „Balkan Run – Together On The Road” 2021, което ще се проведе от 20 до 22 август в курорта Боровец, е да се намали травматизма и смъртността по пътищата чрез толерантност един към друг.

„Приятели, имаме честта и тази година ние от  “Помощ на две колела” заедно с още 13 мото клуба от цяла България да организираме отново Благотворителна кампания за събиране на средства в полза на братя и сестри мотористи изпаднали в нужда следствие на претърпяно ПТП и други възникнали здравословни проблеми!

Със средствата събрани на миналогодишния  „Balkan Run “Together On The Road” беше помогнато финансово , логистично и материално на много братя и сестри за медицински прегледи и лечения в травматология, сърдечно съдови операции и изследвания, други медицински манипулации и операции, лечения , химиотерапия и още много добри дела свързани с належащите нужди предмет на нашата дейност!

За всички тези добри дела сте виновни и вие, които ни подкрепихте и се включихте като част от нашата инициатива  “Помощ на две колела”

През тази година на  “Together on the road” 2021 година пак ще бъдат събирани средства и набирани доброволци за нашата дейност! За това ви молим да се включите активно за да можем заедно да протегнем ръка на братята и сестрите, както и на техните семейства, които ще имат нужда от нашата помощ и внимание !!!

Събитието се организира и провежда за да се съберем всички заедно и да  “изкрещим” ясно, че на пътя и под слънцето има място за всички ни !

Целта ни е да се намали травматизма и смъртността по пътищата, като бъдем по толерантни един към друг!

А целта на “Помощ на две колела” е да събере повече членове и средства за инициативата, да отговорим на нуждаещите се изпадналите в беда ,защото ако ние не си помогнем сами няма кой да ни помогне? Вместо да викаме неволята си имаме “Помощ на две колела”!

Обични братя и сестри, скъпи приятели и съмишленици, нека да се съберем всички заедно на това прекрасното събитие  в курорта “Боровец” на 20-22.08. 2021 год. и да покажем, че както можем да се веселим заедно, така можем и да се движим по пътищата и да си помагаме ! Нека да покажем, че всички  сме равни, както пред бога така и на пътя!

Никога не забравяйте , че всички имаме семейства, които ни обичат и чакат да се приберем живи, здрави, щастливи  и свободни !

Очакваме да дойдете и да се забавляваме заедно докато вършим добри дела !!!

“Не Загърбвайте Никого в Неволя и Беда”, написаха в социалните мрежи организаторите на инициативата “Помощ на две колела.