Открит бе новият търговско-сервизен център „Маями“

Вчера новият търговско-сервизен център „Маями“ отвори официално врати с пищно тържество. Стотици гости и представители на бизнеса присъстваха на тържеството. Лентата на съоръжението прерязаха управителят Щерю Арабаджийски и неговите съдружници. Това са хората, които са помогнали да се построи този уникален сервизен център.

Това е четвъртият сервизен център от веригата „Маями“.  Той се намира на столичния бул. Рожен 87. Забелязва се лесно и от Северната тангента, която преминава непосредствено до сградата, тъй като се намира на нейната височина. Съоръжението е разположено на 7000 кв. м. РЗП и има капацитет за обслужване на 1500 автомобила месечно.

По обхват на услугите той предлага най-пълното обслужване у нас. Освен всякакъв тип ремонти, включително бояджийно и тенекеджийно, посетителите могат да сключат различните видове застраховки, центърът извършва тапицерски услуги, детайлинг, ГТП, автомивка и реставрация на класически автомобили. Комплексът е на 4 етажа и един подземен.

В най-високата част, на височината на Северната тангента, има огромен шоурум и кафе с типична за феновете с бензин в кръвта атмосфера. Там в залата, както и в сервизната част, по време на откриването бяха изложени невероятни спортни автомобили. На фона на суперспортните модели като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Porsche, Ford Mustang др., управителят Щерьо Арабаджийски заяви, че обслужването в сервиза не е предназначено само за премиум  автомобили, а дори и за стари съветски антики като Жигули и Запорожец, например. Цените са около средните в бранша. Това пък го потвърди водещия на шоуто при откриването Богдан Томов. За доброто настроение на гостите се погрижиха от ансамбъл „Българе“.

Инвестицията в центъра е мултимилионна. Автокомплекси „Маями“ са основани през 2008 г. с основна цел да се превърне в лидер в цялостното обслужване на автопаркове. Компанията вече имаше три комплекса преди да се откриването на четвъртия, който е и най-голям до момента. Всъщност центърът, разположен до европейския транспортен коридор, който преминава покрай София и Северната тангента, свързваща изграждащата се магистрала Европа с Хемус и Тракия, вече е започнал работа.

Ето и адресите на центровете „Маями“

Маями1 – бул. Цариградско шосе 120
Маями2 – бул. България
Маями3 – бул. Цар Борис III 270
Маями33 – бул. Рожен 87