Ново име, много спортен дух и повече оборудване за моделите на Audi: A1, A4 allroad quattro, Q7 и Q8

Не по-малко от четири модела на марката получават вълнуващи актуализации с промяната на  моделната година докрая на тази седмица. Компактният Audi A1 citycarver открива този квартет с ново име – сега той се нарича Audi A1 allstreet. Универсалният модел от средния клас – Audi A4 allroad quattro – получава нов пакет за спортна визия, който добавя черни акценти в екстериора. В луксозния клас Audi разширява стандартното оборудване на Audi Q7 и Audi Q8, а освен това има избор от три нови екстериорни цвята с ефект металик.

Ново име, стара сила – Audi A1 allstreet

Най-индивидуалният модел в компактната гама на Audi получава ново име. Audi A1 citycarver се превръща в Audi A1 allstreet. Малкият автомобил със спортни, стегнати линии, базиран на Audi A1 Sportback, остава верен на популярния си и здрав външен вид. Запазват се всички предлагани досега опции за оборудване и персонализация, както и вече наличните комбинации от двигатели и трансмисии.

Audi A4 allroad quattro с нов пакет оборудване

Специално за Audi A4 allroad quattro се предлага нов пакет оборудване за промяната на моделната година: пакетът Black Pro Optics. Това ви дава възможност допълнително да индивидуализирате вашия A4 allroad quattro. Допълнителният пакет включва рамки на стъклата, външни огледала и ауспуси в черен гланц. Освен това вертикалните елементи и предната радиаторна, вложката на задния дифузьор и декоративната лайстна в задната врата между светлините са изпълнени в черен гланц. Освен това A4 allroad quattro подчертава експресивния си характер с лъскавите черни четири пръстени от логото отпред и отзад, както и с надписа “A4 allroad”.

Audi предлага и рейки на покрива в черно. Стандартната броня се предлага в матово текстурирано сиво, но клиентите могат да изберат и в контрастното лаково покритие Manhattan Grey Metallic. Освен това новите лакови покрития Chronos Grey и District Green Metallic обогатяват и без това богатата цветова палитра.

Разширено стандартно оборудване за Audi Q7 и Audi Q8

В луксозния клас двата SUV автомобила (Sports Utility Vehicles) Audi Q7 и Audi Q8 получават свежи акценти. Три нови екстериорни цвята се предлагат като част от промяната в моделната година. Новите металически Satellitsilver, Waitomoblue und Tamarindbrown заместват досегашните Florettsilver, Galaxisblue und Barriquebrown в богатата цветова палитра. В интериора и двата модела стандартно получават елегантни контрастни шевове на арматурното табло, а наборът от интериорни елементи също е обновен.

Клиентите на марката в България ще могат да включат актуалните опции в конфигурацията на автомобила си . Актуалните елементи опционално оборудване могат да бъдат поръчвани в България от 13 май 2022.