Новото Volvo C40 пристигна у нас!

Новото C40 Recharge е първият напълно електрически crossover на Volvo cars и второ попълнение към електрическото ни бъдеще. До 2030 г. шведският гигант планира да е изцяло електрическа компания, а до 2040 г. – климатично неутрална.

Скандинавският премиум Crossover блести с нова модерна спортна визия, различна от всичко предлагано от Volvo до момента. Задницата се отличава с впечатляващ дизайн,  а лицето е смело, отличително и включва светлини с най-съвременна пикселна технология. Моделът блести и с още едно предимство, това е първият автомобил на компания, за производството на който не е използвана никаква кожа и е нагледен пример за лукс и предизвикателни дизайнерски решения. С  релефен полупрозрачен декор и подсветки създава естествена, успокояваща светлина и съвременен стил в купето.

Екологичните решения не спират до тук, Volvo C40  разполага с нова усъвършенствана система за пречистване на въздуха в купето, предотвратява проникването на до 80%  от опасните частици PM 2.5 .

С Новото Volvo C40 не трябва да избирате между мощност и отговорно шофиране. Спортното изкушение предлага напълно електрически обхват от над 430 км. (по WLTP) с едно зареждане и мощност от 408 к.с. Задвижването се състои от двойни електрически двигатели, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути. Има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване.

Новото C40 Recharge идва с една от най-добрите инфотейнмънт системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. С нея клиентите могат да разчитат на напълно интегрирани в автомобила Google приложения и услуги, като Google Assistant, Google Maps и Google Play. Неограничените данни позволяват превъзходна връзка. Освен това автомобилът е проектиран да получава актуализация на софтуера по въздуха. Това означава, че C40 Recharge ще продължава да се подобрява дори след като е напуснал завода.

Volvo C40 Recharge съчетава в себе си всички предимства на предшествениците си, както и   екологичност на ново ниво, дизайнерски интериор подхождащ на премиум бранд, Volvo сигурност и дръзка външност.

Цената стартира от 101 330 лева с ДДС и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).

Подобно на XC40 Recharge, новото C40 ще се предлага с иновативни и гъвкави схеми на финансиране, включващи и новата за България форма на абонамент, която обединява наем на автомобила, сервиз, зимни гуми и други елементи, според желанията на клиентите. Лизингът се осигурява от Мото-Пфое Лизинг.

 

Първите бройки вече са продадени и новите горди собственици чакат с нетърпения да получат новата електрическа звезда. А всички почитатели на чистата мобилност и изискания скандинавски дизайн вече могат да се насладят на визията и да се убедят в качествата на Новото Volvo C40 в шоурума на шведската марка в София. Опознайте новото електрическо съвършенство!
Aлокациите за 2022 г. са ограничени.