Коледен подарък от Citroën – лимитирано My Ami Buggy

  • След успеха на първата версия, нова лимитирана серия на My Ami Buggy ще бъде пусната в продажба от края на ппърво тримесечие ва 2023 на пазарите, където Ami вече дебютира.
  • Глобалната премиера на My Ami Buggy свидетелства колко успешно решение за градска мобилност е Ami. Благодарение на залегналата в него концепция и своята достъпност, това електрическо превозно средство революционизира местната мобилност: 30 000 бройки вече са продадени в девет държави от пускането му на пазара в края на 2020 г.
  • Комерсиализацията на Ami продължава като се очаква през 2023 моделът да влеза в продажба в Швейцария, Малта, България, а редица държави са в процес на договорки за преддстояща комерсиализация.
  • През октомври батерията на Ami претърпя съвсем леки промени, което я направи по-ефективна при по-ниски температури. Това се отрази на потребителското преживяване и нивото на удовлетвореност, което пък отвори нови пазарни възможности.

Лимитирана малка серия от 1000 броя My Ami Buggy ще бъде пусната в продажба в края на първото тримесечие на 2023 г. Това е добра новина за всички, които не са успели да се възползват от първата лимитирана серия на симпатичното Ami. Автомобилът се радва на небивал интерес като първите 50 броя бяха продадени само за 18 минути на 21 юни тази година.

Кой превари, той завари. Клиентите, които искат да притежават My Ami Buggy ще трябва да бъдат готови буквално да сграбчат възможността още в първия ден от старта на продажбите. Датата още не е обявена, но се очаква да е в края на първото тримесечие на новата година. За да направят това, потребителите ще трябва да се регистрират на: https://www.citroen. fr/ami#my_ami_buggy.  Първите доставки се очакват в края на лятото.

Лимитираната версия на My Ami Buggy ще има много сходни на първата серия характеристики, но с няколко изненади, които ще бъдат разкрити през пролетта. Изпълнен с характер, едновременно модерен и здрав, това издание ще бъде покана да играете в градската джунгла и да живеете различно на открито – особено край морето.

Притегание към морския бряг, вече е белязало историята на стандартната версия на Ami. През изминаващата година Ami изигра ключова роля в зелената трансформация на остров Халки, Гърция: полицията и бреговата охрана се ппридвижват с Ami. По същия начин седем Ami бяха добавени към автопарка от превозни средства, използвани от полицията и пристанищните екипи на остров Мадалена в Италия за насърчаване на чистата мобилност.

Този подарък под коледната елха е възможност за Citroën да ви пожелае весел празник и да очаква с нетърпение 2023 г., пълна с изненади.

Със своя атрактивен външен вид, Ami е предпочитано средство за мобилност от различни възрастови категории шофьори – от тийнейджъри на 16 години до компании, които го намират за лесен, безопасен и удобен начин за придвижване. Тъй като е толкова практичен, той отговаря на много нужди, както в своята двуместна версия, така и в търговската си версия My Ami Cargo.

Във Франция Orano, основен играч в ядрената енергетика, купува 40 броя Ami за своя обект в Ла Хага, с цел да осигури мобилността на екипите на място. Общинска институция интегрират 13 Ami в автопарка парка си, благодарение на които възрастни хора в неравностойно положение получават грижи.

Ami е предпочитано средства за мобилност за различни промоции, решение за зелена мобилност, за служители с категория шофьорска книжка АМ и др. Хотел Bladen, разположен в Сапада в Италия, избра Ami, за да предложи на своите клиенти ново изживяване при мобилност без шум, благоприятстващо спокойствието и зачитайки околната среда, за разходки в сърцето на живописните Доломити.