Кемпери, каравани, палатки, лодки и много награди на изложението Camping & Caravaning Expo от 12 до 14 май в София

Шестото издание на изложението Camping & Caravaning Expo ще се проведе от 12 до 14 май в София. Рекорден брой – 55 фирми от България и Гърция тази година ще покажат на любителите на почивката и активностите сред природата нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм, лодки и пособия за водни спортове, къмпинг и туристическо оборудване, покривни палатки, соларни решения и т.н.

За първи път пред публика ще бъдат представени три каравани българско производство. А любителите на кемперите ще могат да видят луксозни с гараж, в който влиза автомобил, кемпери за офроуд, интегрирани и полуинтегрирани, както и кемперванове на водещи европейски производители. Кемпери под наем.

В специалната тревна зона ще могат да се видят разнообразни модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и оборудване за почивка под звездите. Модерните покривни палатки, монтиращи се върху автомобили също ще бъдат представени на събитието, в това число и произведени в България. Соларни инсталации, лодки и пособия за водни спортове, уреди за оцеляване, аксесоари и туристическа литература допълват изобилието, до което посетителите на изложението могат да се докоснат.

Както и минали години, всеки посетител ще има възможност да участва в томбола с много награди, след които уикенди с кемпер, почивки в каравана на морето, Къмпинг пътеводители и десетки предметни награди, предоставени от изложителите.

Camping & Caravaning Expo ще се проведе от петък до неделя на паркинга пред голям хипермаркет на бул. Цариградско шосе в София, до метростанция Интер Експо Център – Цариградско шосе.

Вход свободен.