„Исубус“ ще обслужва широк обхват работни автомобили

„Исубус“ – официалният представител за страната на автобусите Isuzu, разширява обхвата на сервизната си дейност. Вече ще обслужва автобуси и камиони с дължина до 9,5 м на всички марки. Специалистите на компанията са с над 10-годишен опит в  следпродажбените услуги и ще могат да посрещат заявките на превозвачите на пътници и товари, които не разполагат със собствени сервизни центрове. Същевременно трябва да
разчитат на превозни средства, които са проверени и подготвени за непрекъснат цикъл на работа, без риск от непредвидени престои и свързаните с тях неудобства и загуби за бизнеса.
Оборудван с всички необходими за целта специализирани инструменти и машини, сервизът на „Исубус“ ще предложи качествена и навременна техническа поддръжка, която може да включва обслужване на двигателя, ходовата част, спирачната, климатична и осветителна система на превозното средство. Отремонтирането ще се извършва с оригинални или с алтернативни резервни части според желанието на клиента. За целта ще бъде изготвяна индивидуална оферта в зависимост от запитването и от марката и модела на превозното средство.

Първоначално услугата ще се предлага в софийския сервиз на „Исубус“ на ул. „Медникарска“ №1 с опция да бъде разширена и да обхване и други центрове на компанията из страната.