Започна роуд шоу „30 години Мото-Пфое“

Преди два дни писахме за предстоящото роуд шоу „30 години Мото-Пфое“. Е, от днс то вече започна на площад “Александър Батенберг”. Още в първия ден интересът бе огромен, тъй като почитатели на четирите марки – Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover веднага се събраха. Автомобилите дори не бяха още подредени.

Така за официалния вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България – Мото-Пфое празнуването на рождения ден и на юбилея започна. След София, следва Пловдив, а след тях и други градове. Вижте графика на роуд шоуто по-долу.

Основана през 1991 г., Мото-Пфое е най-дългогодишната фирма на автомобилния пазар в България в момента. Сред изложените модели, клиенти и почитатели ще могат да видят изключителни технологични решения от настоящето и смел поглед към бъдещето на мобилността. За някои от моделите това е премиерата им в  Източна Европа. Става дума за  изцяло електрическия Ford MUSTANG MACH-E и най-продавания спортен автомобил в света в пистова версия – MUSTANG MACH 1, американската икона  FORD EXPLORER и др. Ето част от моделите:

В пътуващото изложение участват истински уникални автомобили. Всички желаещи да открият тяхната обща мощ от над 5 000 конски сили, могат да регистрират участието си на https://roadshow30.motopfohe.bg/ и след това да се отбележат на място. Така те си гарантират и  включване в томболата за изключителни подаръци. След края на роуд шоуто ще се изтегли жребий за 20 оригинални сувенира от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, 6 тест-драйв уикенда с авангарден електрифициран автомобил и 3 ваучера за двама за дълъг спа-уикенд в четиризвездния „Белведере Холидей Клуб“, Банско, с новия Ford Kuga. На място по време на изложението също ще има награди за гостите, по случай празника на компанията МОТО-ПФОЕ.

 

ГРАД ДАТА МЯСТО
СОФИЯ 18-20 ЮНИ ПЛ. АЛЕКСАНДЪР I БАТЕНБЕРГ
ПЛОВДИВ 22-24 ЮНИ КОМПЛЕКС МОТО-ПФОЕ, ГОЛЯМОКОНАРСКО ШОСЕ (разклона за с. Радиново)
СТАРА ЗАГОРА 26-27 ЮНИ ПАРК 5-ТИ ОКТОМВРИ
БУРГАС 29-30 ЮНИ МОРСКА ГРАДИНА, ПАМЕТНИК “ПАНТЕОНА”
ВАРНА 2-4 ЮЛИ ДЕЛТА МОЛ ПАРКИНГ, БУЛ. СЛИВНИЦА 185
ДОБРИЧ 6-7  ЮЛИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАН АСПАРУХ
РУСЕ 9-10 ЮЛИ МЕТРО, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ТРЕТИ МАРТ 80

В. ТЪРНОВО 12-13 ЮЛИ КОМПЛЕКС FORD, УЛ. КОЗЛУДЖА 15
ГАБРОВО 15-16 ЮЛИ СПОРТНА ЗАЛА ОРЛОВЕЦ, ПАРКИНГ
ПЛЕВЕН 18-19 ЮЛИ ЗОРА, ПАРКИНГ НА МАГАЗИНА

БУЛ. ЕВРОПА 6

МОНТАНА 25-26 ЮЛИ ПЛ. ЖЕРАВИЦА
БЛАГОЕВГРАД 28-29 ЮЛИ КОМПЛЕКС FORD

ГЛАВЕН ПЪТ Е79,  М. АНТЕНИТЕ

СМОЛЯН 31 ЮЛИ- 1 АВГУСТ ПРЕД РОДОПСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „НИКОЛАЙ ХАЙТОВ“
ХАСКОВО 3-4 АВГУСТ ПЛ. ОБЩИНСКИ