Електрически Piaggio ONE прави световен дебют на TIK TOK

Piaggio ONE отбелязва пристигането на изцяло ново поколение електрически скутери, които правят световен дебют на TIK TOK. Социалната мрежа предоставя сцена за скутер, който да революционизира електрическата мобилност. Той се обръща директно към поколенията, които са усетили световния успех на най-популярната социалната мрежа днес.

Потвърждавайки своята мисия като е-скутер за глобална мобилност, Piaggio ONE прави своя дебют на живо на автомобилното изложение в Пекин, което от днес, 28 май ще покаже най-новите тенденции в градската и градската мобилност.

Лек, лесен за каране, съществен, но умен, както трябва да бъде електронният скутер Piaggio ONE предлага и най-доброто съдържание на скутери Piaggio. Това са качество, надеждност и здраво шаси за максимално удоволствие от карането. Същевременно гарантирана безопасност и удоволствие.

Тъй като Piaggio ONE обещава да бъде толкова лесен и толкова забавен за каране, че младежите ще се влюбят в двуколесните като най-готиния начин за пътуване до работното място. Стил, екологичност с нулевите си емисии, леко, брилянтно изпълнение, Piaggio ONE има всичко, за да зарадва най-младите поколения.

Електрическият Piaggio ONE се отличава с богатство от технологични функции, включително цифров цветен инструментален панел със сензор за адаптиране на фона и осветеността към условията на околната среда. Има пълни LED светлини, система за стартиране без ключ, две моторни карти.

Оригиналният дизайн на Piaggio ONE включва същественото, изисквано от градската електрическа мобилност. Той обаче запазва безпогрешния стил, качествени материали и сглобки, които отличават цялата гама скутери Piaggio. Първо, Piaggio ONE е удобен за употреба на две колела, създаден за подобряване и опростяване на ежедневното пътуване в градска среда. Като превозно средство без ключ, Piaggio ONE използва система за дистанционно стартиране.

По време на движение, новият скутер Piaggio e лек, много лесен за управление, с удобна позиция за каране, ниска седалка, плоска просторна подложка за краката, плюс практични и здрави издърпващи се крачета за пътника. Piaggio ONE е и единственият е-скутер в своята категория, който осигурява просторно отделение под седалката.Piaggio ONE ще се предлага в няколко версии, предлагащи различни мощности (мотопед и мотоциклет) и различни гами, всички захранвани от електрически мотор, чиито литиево-йонни батерии могат лесно да бъдат извадени за презареждане у дома или в офиса.