Благотворителния фестивал „Побит Камък“ 2022 г. с награда – почивка за четирима в Созопол

Както вече знаете, в първия уикенд на месец юли ще се проведе БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ФЕСТИВАЛ „ПОБИТ КАМЪК – 2022“, на 20 км от Столицата, до с. Нови хан. Фестивалът е традиционен и се органицира от мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“.

Организаторите днес обявиха голямата награда от томболата в тазгодишния формат на фестивала. Заплатилите вход ще имат възможността да спечелят лятна почивка на къмпинг „Златна Рибка“ до Созопол. Почивката е от 5 нощувки за четирима в луксозна каравана предоставена от „Оле-Оле-Оле“,  вечеря в барбекю бар „HUNGRY HORSE” в Равадиново и незабравима разходка с яхтата „Трофи“ около Созопол.

На рок фестивала “Побит камък” се заформя невиждан досега купон. Припомняме, че феста тази година носи името „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него ще се включват легендите ФОНДАЦИЯТА, СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНКУРЕНТ, ЕЛИТ и АНАЛГИН.

Забавлявайки се на събитието ще бъдете част от каузата на Калашниците – набиране на средства за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

Очакваме ви в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Последвайте „Калашниците МСС“:

https://www.pobitkamakfest.com/

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc