Звезди и шампиони в новия брой 74 на Moto Club

Вече сме в края на сезона. Не, не сме спрели още моторите, защото използваме всеки хубав и недъждовен есенен ден, за да покараме. Говорим са сезоните в отделните шампионати – MotoGP, WSBK, MXGP, триал… А в новия брой 74 на списание Moto Club, което вече е в разпространителската мрежа, ви срещаме с четирима от тях – Брад Биндер в Moto3, Тим Гайсер и Джефри Херлингс в мотокроса в класовете МХGP и МХ2, както и Тони Боу в триала.

Да си се похвалим –  отдавна не сме правили списание с такова богато тематично разнообразие. Има за всекиго по нещо…

И тъй като сме на тема спорт, то не можем да не споменем за златната ера на MotoGP, където този сезон в 8 поредни старта имаше 8 различни победителя. Правим „дисекция“ на прототипа на Triumph за постигане на рекордни скорости. А пък у нас започна „есенния полусезон“ в мотокроса и вече се очертават кндидатите за титлата. Та и по-българските трасета не е по-малко интересно.

След като сме на вълна офроуд, то в новия брой представяме два нови мотора на Honda – CRF 450R и CRF 450RX за крос и ендуро. Отбелязваме 95-годишнината на Moto Guzzi с купона, който вдигнаха и с представянето на модела MGX-21. И Yamaha показа лимитирана серия от супербайка си YZF-R1M. В миналия брой ви разказахме за плановете на компанията майка КТМ, а сега обявяваме какво ни подготвят от дъщерната Husqvarna, където също има нови модели. Шумна премиера в Париж направи тихия и екологичен електрически скутер на BMW – C evolution. Вече се знаят премиерите на изложението Imtermot в Кьолн, но ние правим анонс за него, а подробности за 39-те премиери – в следващия брой.

Спазваме две традиции на списанието. Едната е специален репортаж за 4-ия трефен (събор)  на собствениците на Honda Gold Wing от цяла Европа, който сега беше на Южното Черноморие. Традиционно отразяваме и конкурсът-състезание „Полицай на годината 2016“. През септември Dainese показа нов костюм и други аксесоари, който бе представен от Валентино Роси, а ние разказваме за него.

Както личи, разнообразието на теми в новия броя е голямо и има доста интересни неща. Освен да ви пожелаем приятно четене, а също и безаварйно през оставащите топли есенни дни,  друго не ни остава.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *