Започваме годината с екшън в брой 89 на Moto Club

Вече сме на пазара с първия брой за тази 2018 г. Иначе поред е 89-и. С него спазваме традицията с подробен разказ за екшъна в рали Дакар и обратите станали в Перу, Боливия  и Аржентина. Но не е само това.

Знаете ли кои са най-продаваните нови мотоциклети в България? Ще издадем малко от тайната – КТМ и BMW. Повече подробности – в броя. Подробности и за очаквания нов модел на Yamaha Tracer 900  и по-наточената му версия Tracer 900GT. Един къстъм пък се качи на близо 3000 м надморска височина в Алпите и ще зимува в тамошния мотоциклетен музей. После, през лятото собственикът му ще се кефи по шосетата… Той е син и красив, а подробностите – отново в списанието. Пак за къстъми, но за много повече, става дума в специалния ни репортаж от изложението във Верона – първото голямо за годината.

По принцип в първия брой поместваме календарите на различни събития. За обикновените мотоциклетисти по традиция пускаме подробен календар на мотосъборите от откриването на сезона, та до края му. Спазваме и друга традиция – с календара на всички големи мотоциклетни шампионати по света и у нас. Не сме забравили и аксесоарите – протекторите на Zandona и лампите на най-добрите в осветлението на мотоциклетите и автомобилите – Osram.

Тъй като стана дума за спорт, то представяме новите момчета в малките класове – Moto2 и Moto3. Пускаме и втората част за легендарния пилот Уейн Рейни.

Както личи, има различни теми – и забавни, и интересни. От нас – приятно четене на брой 89 на Moto Club.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *