Ясни са всички банди, които ще забиват на „Midalidare Rock In The Wine Valley” Ясни са всички банди, които ще забиват на „Midalidare Rock In The Wine Valley”

Рокфестивалът в долината на виното е в пълна готовност да посрещне феновете на тежката музика. След като първоначално бяха обявени световните имена – W.A.S.P., Gotthard, Dirkschneider и Doro, днес станаха ясни и групите, които ще подгреят публиката в Могилово. Това са:
Scarlet Aura – Румънската група, която спечели сърцата на българските фенове на Kavarna Rock се завръща на роден фестивал и отново ще можем да чуем вокалистката им, която е определяна за най-добрия женски глас в северната ни съседка.
Sevi – Мелодичните българи, които успяха да се наложат като една от успешните нови рок банди. В биографията си вече имат 2 студийни албума, DVD и 3 европейски турнета.
Конкурент – Основани в далечната 1986 г. и утвърдила се като една от водещите рок групи в България. Много от най-известните български музиканти са започнали кариерата си в Конкурент. Досега групата е издала 7 албума.
Hammerhead (трибюта на Metallica) – Създадени са през 2012 г. трибют бандата на Metallica доби популярност в България и се превърна в една от любимите подобни групи у нас. Момчетата постигат успехите си използвайки оригиналните китари, озвучителната и периферна техника използвани от Metallica.

Програвмата по дни
9 юни, петък:
Battle of the bands
Hammerhead (трибюта на Metallica)
10 юни, събота:
Scarlet Aura
Doro
Gotthard
Победителят от Battle of the bands
11 юни, неделя:
Sevi
Конкурент
Dirkschneider
W.A.S.P.
„Midalidare Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:
– 70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.
– 80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни 2017г.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *