Високи скорости в новия брой 91 на списание Moto Club
Високи скорости в новия брой 91 на списание Moto Club Високи скорости в новия брой 91 на списание Moto Club

Месец май е пълен с празници – на труда, Гергьовден, на Славянската писменост… Е, между тези празнични дни излезе и новият брой 91 на списание Moto Club. Както може да се досетите, с интересни  и забавни теми. А и високите скорости не са забравени.

В броя на списанието, още на втора страница, ще намерите указания за новата игра на Moto Club и Monster България. В нея трябва да дадете отговор на въпроса: „Какво е пълното име на шлема на Хорхе Лоренсо, който използва на състезанието в Остин!“

Вашите отговори може да изпращате на е-mail  lorenzo@motoclub.bg  най-късно до 31 май. Победителят ще спечели специална реплика на шлема на Хорхе Лоренсо, осигурен от Monster България. Верният отговор се съдържа в един от материалите в списанието.

Много тестове, много нещо на българска земя. То не беше Yamaha MT Tour, то не беше „Freedom on Tour“ на Harley-Davidson. Покарахме и Aprilia Shiver 900. Представяме  ви и две нови версии на легендарната класика Vespa.

В този брой ви срещаме и с две легендарни личности от мотоциклетния спорт. Единият е Алберто Пуч – мениджър на Repsol Honda и откривател на талантиe. Другият е Корк Балингтън – един от големите звезди в пистовия мотоциклетизъм през 70-те и 80-те години.

И тъй като минахме на спортна вълна, то не можем да не споменем, че в MotoGP стават доста интересни неща. Маркес печели победи и отново влезе в открита война с Роси. Раздвижи се и трансфера на пилоти, а от друга страна независимите частни отбори „крият топката“ на заводските.

Битка има и по нашите писти. Тя е във всеки клас, падат рекорди, нижат се победи, а българин – Мартин Чой, отново се разписа с успех в легендарната надпревара „24 часа на Льо Ман“.

Както виждате все интересни и високоскоростни теми. А има и игра.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *