Vespa със специален модел Сен Лоран Vespa със специален модел Сен Лоран

От 20 декември парижката модна къща Сен Лоран ще заеме уникално място за магазин – на първия етаж на огромния мол Колет, на улица „Сен Оноре“ 213 в първи район на Париж. За да отбележи този факт, най-харесваните скутери в света – Vespa, подписаха договор със Сен Лоран за производството на уникален колекционерски модел – елегантна и уникална матово черна Vespa Primavera 125, изработена специално за за изложението в Колет.

Стилът обединява красивото матово черно на стоманеното тяло с лъскави черни детайли, включително огледалата, орнаментите на класическата „вратовръзка“ на предния щит, спирачките и дръжката за пътника. Джантите и предпазителят на ауспуха също са лъскаво черни. Така тези изискани детайли, съответстват на духа на Сен Лоран. За да се потвърди „докосването“ на моделиерите на Сен Лоран, е избрана шикозна, ръчно изработена седалка.

Тази ексклузивна Vespa Saint Laurent на Антони Вакарело ще бъде изложена в Колет по време на изложението и може да бъде поръчана и произведена при поискване на някой клиент.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *