Vanguard празнува 50 години на Moto Guzzi V7 Vanguard празнува 50 години на Moto Guzzi V7

Марката за облекла Vanguard отпразнува 50-ата годишнина на Moto Guzzi V7, като създаде лимитирана серия джинси V7 Rider, които пък предизвика идеята за къстъм мотор Vanguard V7 по поръчка.
Швейцарската фирма Gannet Design получи поръчка да се погрижи за външния вид на мотоциклета и даго доведе до завършен вид. Така той получи визията, с която бе изложен в холандския къстъм магазин Wings Kings, за да видите окончателния му дизайн.
Vanguard-V7-Guzzi-11
„Променихме позицията на мотора и създадохме по-наклонен преден за по-секси пропорции и поглед към състезателя, – каза Улферт Янсен от Gannet Design. –Вложихме ключови елементи от дизайна на новите джинси Vanguard V7 в мотора като специален деним син цвят, тънка и фина кожа на седалката, съответстваща на коженото парче на джинсите и логото на V в задната светлина.“
Байкът предлага специално изработени 2-в-1 ауспуси, като е направен с изключително внимание към детайла, който смесва както класическите, така и модерните елементи.
Резервоарът е оригинален, но е модифициран, за да може да се постави капачката на резервоара Монца и има табелка с логото на Vanguard, както и информация за мотоциклета. Задният капак е направен по поръчка и е изрязан от логото на Vanguard, което покрива задната светлина, за да даде изчистен вид на задницата. Подрамата е по-ниска и скъсена, за да се промени позицията на мотора, за да съвпадне с новата предница, която позволява на линиите на байка на са по-издължени.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *