Triumph Street Cup пристигна в България Triumph Street Cup пристигна в България

Новият член на семейството Street на Triumph – Street Cup, пристигна в България. Създаден да доставя върхово удоволствие както в градски условия, така и по планинските завои, той дойде в София само преди няколко дни и вече е в пълна готовност да се влее в градския трафик или да избяга извън него.

Крисивият представител на гама Modern classic e поредното доказателство, че легендарната британска марка продължава традицията да дава на клиентите си мотоциклети, станали известни през 60-те години на миналия век като Cafe racer.

Новият Triumph Street Cup спазва минималистичния стил на класическите Cafe racer-и и идва с по-ниски дръжки и седалка в два варианта, даващи типична позиция на управление. Двигателят на Street Cup е от Bonneville с работен обем от 900 куб. см и е типичен с високия си въртящ момент още при ниски обороти. Мощността на паралелния двуцилиндров мотор с водно охлаждане е 55 к.с. при 5900 об/мин. и 80 Нм при 3230 об/мин.

Предната алуминиева джанта е с размер 18 инча, а задната 17. Обути са с гуми 100/90-18 и 150/70-17. За спирането и стабилността му се грижат ABS и тракшън контрол системи, работещи с преден спирачен диск с размер 310 мм и двубутален плаващ апарат Nissin, заден диск 255 мм и отново двубутален плаващ спирачен апарат. Теглото на уличния състезател Street Cup е 200 кг.

Triumph предлага за Street Cup повече от 120 аксесоара, с които можете да персонализирате своята машина. От цветова гледна точка новият член на Street семейството идва в основно RacingYellow жълто, акценти в Silver Ice сребристо и Jet Black черно, или основно в Jet Black черно и Silver Ice сиво със златни, изписани на ръка орнаменти.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *