Транс Тренд 2018: Хибридните автомобили на Honda. Бъдещето сега! Транс Тренд 2018: Хибридните автомобили на Honda. Бъдещето сега!

С три автомобилни бестселъра в лицето на Civic, CR-V и HR-V ще участва Honda на изложението Trans Trend 2018, което започва на 25 април от 10,00 часа на територията на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“ в София, където среща си дават професионалистите в бранша, за да обсъдят последните тенденции в света на транспорта и образованието, свързано с него. Адвенчър байкът CRF 1000L Africa Twin, спортният CBR 500R и скутерът PCX 125 са другите звезди на щанда на Honda по време на събитието. Атракция ще бъде и учебният мототренажор, с който всеки ще може да изпробва подготовката си за управление на мотоциклет.

Honda CRF 1000L Africa Twin 44

Изложението се провежда за втора поредна година по инициатива на ВТУ „Тодор Каблешков“ и списание АТТ и е истински форум на иновациите в транспорта и образованието, свързано с него. Освен Висшето военноморско у-ще “Н. Вапцаров”, Варна, което ще направи демонстрация с навигационен симулатор, тази година в изложението ще се включат и Институтът по въздушен транспорт, а два произведени в Русе локомотива ще ще дойдат на собствен ход и след приключване на събитието ще изпълнят призванието – а именно да служат на столичния Метрополитен.

„Изконно Honda е свързана с иновациите в транспорта по суша, въздух и вода, така че неслучайно сме сред генералните спонсори на събитието“, коментират от „Бултрако“ АД , официален представител на марката за България.

Част от програмата е и лекцията „Хибридните автомобили на Honda: Бъдещето сега!“, с фокус върху новия хибриден CR-V. Очаквайте интригуващата презентация на Георги Манолов, мениджър следпродажбено обслужване, началото е в 15,00 часа в първия ден на Trans Trend 2018.

Форумът затваря врати на 26.04.2018, а входът е свободен.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *