Suzuki с премиера на скутера Swish и нео-ретро модела SV 650X Suzuki с премиера на скутера Swish и нео-ретро модела SV 650X

На 45-ото Токио Мотор Шоу Suzuki направи две световни премиери – скутера Swish и нео-ретро модела SV 650X. Освен това имаше и много други модели мотоциклети, някои от които бяха премиера за Япония, като например спортния GSX R125.

Новият скутер Suzuki Swish е с много променен дизайн и подобрения в най-новата си версия. Според Suzuki, скутерът е класически, „насочен към онези, които търсят лесно и гъвкаво придвижване в градския трафик за пътуване до работното място”. Сега Suzuki Swish получава ново тяло, спортен, остър и изтънчен стил с фар, вдъхновен от GSX. Индикаторите за LED светлини са интегрирани в предната част и добавят ведър изглед на скутера. Концепцията с двуцветна схемата прави машината още по-привлекателна. Suzuki Swish за 2018 г. е със задна LED светлина и индикатори. Скутерът е с черна облицовка на някои от долните секции, които също така включват пода за краката. Машината е с 10-инчови лети джанти и нови гуми. Отворите за въздух на кормилото допринасят за спортния външен вид на модела.

Скутерът е със 125-кубиков едноцилиндров двигател от Suzuki Access 125. Моторът е с 8,5 к.с. и въртящ момент от 10,2 Нм, докато е сдвоен на CVT автоматичен агрегат. Окачването отпред е телескопични предни вилки и един амортисьор в задната част. Спирачката отпред е дискова, а отзад – барабанна.

sv650x-01
Мотоциклетът SV650X е нео-ретро модел с традиционен стил, като в него ретро дизайна е съчетан с модерен двигател и шаси с най-новите технологии. Моторът е еволюционна версия на концепцията SV650 Rally Concept, която привлече вниманието на посетителите на мотосалоните в Осака и Токио през 2016 г.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *