С брой 100 на Moto Club пред новия сезон в MotoGP

Достигнахме и до брой 100 на списание Moto Club. В началото на март, заедно с мартеничките, от няколко дни броят е в разпространителската мрежа. През почивните дни дори тук там се поизчерпа. Причината е в многообразието на теми и най-вече заради предстоящия нов шампионат на най-бързите на две колела в света – MotoGP.

Традиционно, преди началото на всеки сезон ви срещаме с пилотите и отборите в трите класа – MotoGP, Moto2 и Moto3. Естествено и с тези, които ще се борят за титлата. Можем смело да твърдим, че и в трите класа силите са изравнени и има поне трима, четирима и повече кандидати за короната. Подробно информираме и за пистите, на които ще бъде всяко едно състезание. Първото е този уикенд под прожекторите на пистата Лосаил за Гран При на Катар.

За да запазим спортния дух на броя ви срещаме с двама души, свързани с мотоциклетизма в България. Единият е Ангел Караньотов, единственият шампион на три дисциплини у нас – мотокрос, супермото и писта. Другият е Петър Лозанов – основател на фирма Зедмото и едноименния отбор на писта.

Не сме забравили и предстоящото мотоциклетно изложение Moto Expo 2019 в София, в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) от 10  до 14 април. Отново разказваме за новостите, а по-подробно за премиерите на Harley-Davidson и Triumph. Е, нашето изложение може да не е толкова голямо и с премиери като това в Лондон, в началото на февруари, за което също пишем. Но се надяваме да се увеличат още продажбите на нови мотори. Затова правим и преглед на отчета на АСЕМ – Асоциацията на мотоциклетните производители в  Европа, за новите машини през миналата година.

Е, пожелаваме ви приятно забавление на брой 100 на Moto Club.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *