Принц Уилям посети завода на Triumph в Хинкли Принц Уилям посети завода на Triumph в Хинкли

Принц Уилям бе на гости във фабриката на Triumph Motorcycles в Хинкли. Принцът, херцог на Кеймбридж се разходи из завода, запозна се с персонала и дори покара Tiger 1200.

Принц Уилям е запален по мотоциклетите и има две машини Triumph в гаража си, с които обича във всяко свободно време от натоварената си програма да излиза на разходки в природата. Сега британският производител създаде специално за принца уникален резервоар с ръчно изрисуван на него британския флаг в червено, бяло и синьо, който му връчиха лично при откриването на новото съоръжение с камери за боядисване на мотоциклети в завода на компанията в Хинкли, построено преди няколко месеца за 6 милиона паунда.

Голямата чест да създаде специалния подарък за принца получи Тони, който оглавява бояджийския отдел във фабриката на Triumph. Отнело му е двайсет работни часа, за да създаде единствения „кралски“ резервоар. Тони разказа за изненадата, която той и колегите му са направили за принца: „Да бъдем хората, създали дизайна, и изработили този резервоар лично за принц Уилям, е огромна привилегия както за мен лично, така и за всички служители във завода на Triumph тук, в Хинкли. Такива неща не се случват всеки работен ден. Всъщност могат и никога да не ти се случат. От тогава не съм спрял да се усмихвам всеки път, като си припомня за церемонията и уважението, което получихме“.

След като получи подаръка си, принц Уилям облече яке на Triumph и направи тест на новия Tiger 1200 – най-вълнуващият мотоциклет за приключения в гамата на марката. След разходката престолонаследникът на Великобритания заяви: „Много добро преживяване, но не толкова дълго, колкото ми се искаше“. След това разгледа поточната линия и поговори с хората, създаващи с ръцете си легендарните мотоциклети Triumph, Уилям дори лично помогна при сглобяването на един от минаващите по линията Tiger 1200.

„Принцът беше силно заинтересуван от процесите на производство при сглобяването на мотоциклетите ни и от начина на работа на новия бояджийски цех. Когато разбра за изненадата, която сме му подготвили, нямаше търпения да му я покажем”, разказват служителите.

Така завърши визитата на принц Уилям в дома на Triumph, където бъдещият крал на Великобритания отново потърси свободата с мотоциклета си и показа, че обича да се грижи за него.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *