Приключи мотосъбора на МК „Осоговски ездачи” Приключи мотосъбора на МК „Осоговски ездачи”

Над  хиляда души се събраха на традиционния мотосъбор, организиран от мото клуб “Осоговски ездачи”. Местността местността “Памука” в Осоговската планина отново бе огласяна на рева на мощни двигатели и рок музика. Заедно с музиката, обилно се лееше  бирата и други по-твърди напитки. Забавленията също бяха в изобилие.

Имаше традиционна обиколка на Кюстендил, много състезания за атрактивно каране на бившето летище на града, надпиване с бира и други забавления. Имаше гости от Македония, Сърбия и Гърция, а от България имаше машини, дошли чак от Варна. Естествено, най-внушителни бяха групите на „Пирински вълци“, на „Калашниците“, на пернишките мотористи… На томбола бе разигран мотоциклет Suzuki.

Който не дойде – загуби, защото на „Памука“ атмосферата винаги е приятна и топла, въпреки че август поднесе доста хладна изненада. Но като има горещи огньове, топла скара и свестни питиета, нощният студ се понася по-леко. Дори не се усеща. Но пък всички гости усетиха гостоприемството на МК „Осоговски ездачи”.

DSC01209DSC01201

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *