Представиха новия лимитиран Indian Chieftain Elite за 2018 г. Представиха новия лимитиран Indian Chieftain Elite за 2018 г.

Американската компания за мотоциклети Indian представи лимитирана версия на своя флагмана  Indian Chieftain Elite 2018. Освен типичните за модела особености, най-скъпата версия може да бъде с ексклузивна цветова схема, нова форма на огледалата и подобрена ергономия.
Вдъхновението за новата цветова схема е от сребърните мини, които се намират в Южна Дакота. Това се вижда по сребристите цветове на повечето от частите. Както се предполага, всички мотоциклети Indian Chieftain Elite 2018 боядисани на ръка, а за всеки модел да тази дейност са били необходими по 25 часа.

chieftain

Indian Chieftain Elite 2018 е с по-скъпо шаси. Отпред колелото е с 19-инчова лята джанта, а вместо обикновеното крило отпред е монтирано ново, което е характерно за 20-те години на миналия век. Освен това има нови аксесоари – широки алуминиеви стъпенки от заводската тунинг колекция на Indian, специално ушита седалка, хромирани блокове за управлението, разположени на кормилото и др. Не е забравена и мултимедийната система, която при Indian винаги е била на равнище. Chieftain Elite е с 200-ватови колони, тъчскрийн дисплей, който дава пълна информация за всичко, включително и навигация, както и LED светлини.

От тази седмица Indian Chieftain Elite 2018 се продава в САЩ на цена от $ 31 499.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *