Представиха атрактивния Moto Morini Milano Limited Edition Представиха атрактивния Moto Morini Milano Limited Edition

Още с представянето си Moto Morini Milano грабна сърцата на мотоциклетистите. Те видяха в дизайна на машината от възродената марка Moto Morini същия мотоциклет, за който са си мечтали като деца. В същото време мотоциклетът остана верен на себе си със своя прост, чист, подвижен дизайн, който реализира мечтата за свобода, стил и увлечение. Може да се каже, че това е продукт, сглобен изцяло на ръка в Италия.

Формата на Milano Limited Edition идва от материала, който дава най-чистото, безгрижно удоволствие от ездата, като превъзхожда качествата на рамата и двигателя Bialbero Corsacorta, проектиран от същия Франко Ламбертини, който създаде и Franco Lambertini, който е баща на прочутия 3 1/2. Също като 3 1/2, който е считан за ценен, но не и недостъпен, дори и днес е желан от мнозина, обичан е от неговите собственици и е търсен от колекционерите. Той е създаден през 1970 г. и влиза в серийно производство през 1973 г. Затова е лесно човек да се влюби и в Milano. Сега той е по-лек, но стабилен мотоциклет, от ниска седалка, който може да носи забавление при вземането на завоите, а пътуването става незабравимо.

Стилът е създаден от дизайнера Анхел Лусиана, като е вдъхновен от стила на 70-те години, на интерпретиран в модерни елементи, като не са забравени елегантността и чертите на италианския стил. Името е почит към мястото, където е основана компанията и е построен мотоциклета – Милано, италианската икономическа столица, мястото, където изкуството и науката се обединяват, за да дадат живот на нови стилове и нови движения. Това също е град на модата и дизайна. Тъкмо дизайнерските линии припомнят класическия стил, но те са преработени, благодарение на най-новите стилистични характеристики.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *