Преди новия сезон с брой 77 на Moto Club

Започваме годината! Очакваме новия сезон! И още от сега ни сърбят ръцете да хванем ръкохватките на моторите. Зимата се е разлютила и не ще да си тръгне, но все някога ще го стори. А ние, с новия брой 77 на списание Moto Club, първия за 2017 г. ви показваме какво може да направите и какво да изберете за новия сезон. Той е вече в разпространителската мрежа.

Естествено, досещате се, че спазваме традицията и публикуваме пълния календар на събори, моторок фестивали, срещи, курбани и други мотоциклетни събития, организирани от мотоклубовете в цялата страна. Календари има и на мотоциклетните състезания не само от световните, но и от националните шампионати. Спазихме и друга традиция – да разкажем подробно за рали „Дакар“, което има нов победител с познат мотоциклет – Сам Съндерланд с КТМ. Естествено, започна и новият сезон в MotoGP, минаха дори първите официални тестове. А какво можем да очакваме от него!? Наистина много интересни стартове. BMW Motorrad раздаде традиционните си награди на своите пилоти от цял свят – не само купи и плакети, а и доста прилични чекове.

В началото на годината първата премиера бе на Triumph Street Triple. Освен за обновения британец ви разказваме и за един възроден италианец – Moto Morini Corsaro 1200 ZZ. Естествено, чакат ни много нови машини. Някои от тях са на нашия пазар, други тепърва ще дойдат. Затова решихме да ви покажем цялата гама на Yamaha за 2017 г., всички нови модели на марката. Като стана дума за нови мотори, то доста имаше на първото голямо изложение за годината – Motor Bike Expo във Верона. Е, там бяха предимно познати сериини модели и много непознати къстъми, придружени от техните създатели.

Още през есента на миналата година направихме тест на една уникална машина BMW R NineT Scrambler. А пък наш редовен читател сподели мнението си за краткото, но емоционално преживяване в Сърбия с Honda Africa Twin.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *