Пред новия сезон в MotoGP с новия брой 89 на Moto Club

Броени дни остават до началото на новия сезон в мотоциклетната Гран При. По традиция, преди началото на всеки нов сезон, ние от списание Moto Club ви запознаваме с това, което ще се случи по пистите из целия свят. Така е и в новия брой 89 на списанието, което вече е в разпространителската мрежа.

Първият старт от MotoGP е на пистата Лосаил в Катар. За първи в шампионата има толкова много състезания – 19 старта. Освен календара, в правим преглед на съотношението на силите не само във висшия клас, но и в Moto2, и в Moto3. При кралете публикуваме биографични данни за всеки пилот, а в останалите класове списък на състезателите, техните отбори и машини. Така получавате неоценим справочник преди началото на сезона.

Естествено, в списанието не пишем само за предстоящия световен шампионат. Британците направиха една значителна премиера на новия Triumph Speed Triple. От друга страна пък Honda обнови част от своите модели ATV-та, за които ви разказваме обстойно. Предлагаме ви и информация за новите гуми на Bridgestone…

Е, вярваме, че в новия брой има доста интересни неща. Приятно четене!

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *