Показаха новият Suzuki Burgman 400 ABS в Малайзия Показаха новият Suzuki Burgman 400 ABS в Малайзия

Компанията Suzuki Assemblers Malaysia Sdn. Bhd. (SAM) направи премиера на новия максискутер Suzuki Burgman 400 ABS. Това стана  на пистата Сепанг, но в нейния картинг вариант, по време на събитието New Bikes Test Ride, където се тестваха различни нови мотори на Suzuki.

Новият Burgman 400 ABS е създаден, за да се представя победоносно сред сродните возила.  Двигателят е едноцилиндров с впръскване на гориво с мощност 399 куб. см DOHC отговаря на строгите норми за емисиите на Евро 4, но осигурява незабавна реакция и мощно ускорение.  Той ще се продава и в Европа. С Мощността на мотора е 33 к.с. с въртящ момент от 36,3 Нм. По време на тестовете машината показа, че е стабилна и бърза, а скорост между 130 и 150 км/ч. не са проблем.  Задвижването е с ремък.  Резервоарът събира 13,25 л гориво.

Моторът е оборудван е с двойни предни дискови спирачки 260 мм, задна дискова спирачка 210 мм и антиблокираща спирачна система (ABS), за да ви помогне в трудни условия. Скутерът е станал по-лек – 222 кг заради промененото си тяло, построено върху по-твърдата рама, като така се постига допълнителна стабилност и по-лесно се работи при обслужване. В допълнение, уникалното задно окачване тип линк моношок със 7-степенна регулируема пружина, увеличава баланса между комфортната и спортната возия, като осигурява изключителна работа и маневреност. Това е отлична характеристика, която не се предлага на други макси-скутери в своя клас. По-голямото 15-инчово предно колело има смело нов вид и осигурява по-голяма стабилност.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *