Първият Triumph Bonneville Speedmaster пристигна в България Първият Triumph Bonneville Speedmaster пристигна в България

Дългоочакваният Bonneville Speedmaster пристигна в България. Той влезе вече в дома на Triumph в София до постоянно разрастващото се семейство британски модерни класики. Новият Bonneville Speedmaster има гените от суровата мощност на Bonneville, носталгията към бобър мотоциклетите от миналото и най-доброто от модерните технологии, комфорт, сигурност и надеждност.

edf

В стилния Triumph Bonneville Speedmaster работи мощен 1200-кубиков двуцилиндров мотор с водно охлаждане, 8 клапана, 270-градусов колянов вал и инжекционна горивна система. Двигателят има мощност от  77 к.с.  6100 об/мин. и 106 Нм при 4000 об/мин. Въртящият момент е увеличен с 10% при 4500 об/мин. в сравнение с Bonneville T120.

Технологично двигателят може да работи в два режима – Road за сух асфалт, и Rain при дъжд и мокри условия. Един бутон управлява круиз-контрола, ABS системата е от последно поколение, системата за стабилност може да бъде изключвана и е добавен имобилайзер против кражба.

edf

Управлението и стабилността са поверени на Brembo предна спирачна система и Nissin заден спирачен апарат, работещи с ABS системата. Скритото задно окачване подобрява комфорта и стабилността, като запазва класическата линия на Bonneville. Тя се подчертава от формата на 12-литровия резервоар, предния фар с интегрирани LED светлини и двойната изпускателна система с класически дизайн.

Новият Bonneville Speedmaster може лесно да бъде превърнат от нешлифован диамант с конфигурирането на над 130 разработени за него аксесоари. Може да бъде избирано и между два основни пакета. Първият е „Highway kit“, който е подходящ за дълги магистрални преходи и предлага челно стъкло, допълнително удобство на седалката и още допълнителни аксесоари за подобряване на комфорта. Вторият е „Maverick kit“, който е олекотен за улична употреба с единична седалка и само най-важното за по-автентично изживяване.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *