Пак снимки на новия Honda Gold Wing Пак снимки на новия Honda Gold Wing

Слуховете, че най-популярния круизър на планетата – Honda Gold Wing ще бъде обновен, се появиха отдавна. Наскоро в мрежата излязоха и нови снимки или по-точно рисунки на това, как ще изглежда новият суперкруизър. Със сигурност той ще бъде по-комфортен, по-безопасен и доста променен външно.

gw3

Засега няма никакви спецификации за обновената машина, но е ясно, че моторът ще бъде достъпен в два варианта – класическият GL 1800 и вариантът под името F6B 1800, който ще бъде с по-широка облегалка и по-голям заден багажник, с което ще влезе в пряка конкуренция с BMW K 1600 B.

Сериозна промяна се вижда отпред с съвършено нов по форма фар и светлини в него. Той изглежда по-остър и съвременен. Забелязва се и ново окачване. Двигателят няма да се променя. Той си остава 6-цилиндров мощен агрегат с обем 1800 куб. см. Говори се, че ще има малко повече мощност и ще отговаря на екостандарта Euro4. Вероятно фирмената роботизирана скоростна кутия DCT ще бъде опция. ABS, тракшън контрол и системата с няколко режима на каране ще бъдат стандартни.

GW1

Всички бутони по корпуса ще отидат в историята. Те ще бъдат на ръчките и на новата централна конзола, който ще прилича на тази на автомобилите. Новата версия на легендарния Honda Gold Wing ще бъде показана на мотосалона EICMA в Милано в началото на ноември.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *