Отпускарско време с брой 82 на Moto Club

Отпускарско време е! Както е напекло това слънце, сигурно ви идва да припалите моторите и да отпрашите някъде на хлад – на морето или високо в планината. Да не забравите обаче пътьом да си вземете и новия брой 82 на списание Moto Club. Той вече е в разпространителската мрежа. Та като идете на плажа или на дебела сянка, като си сипете студената бира или друго питие с повечко лед, отворете страниците на списанието.

Там ще намерите доста интересни неща. Например как КТМ снабди двутактовия мотор с инжекцион. Или какъв нов байк Honda дойде на българския пазар. Като стана дума за тази марка, един доктор – Илиян Илиев, който има цял списък с 11 машини Honda. Наскоро се сдоби и с още един.  Нов скутер показа и друга легендарна марка – Lambretta.

Бяхме и на поредното училище за мотобезопасност в 125-о СУ „Проф. Боян Пенев“. Там с мотористи, полицаи и колеги журналисти, изпратихме децата във ваканция с пожелание да се пазят на и да се върнат наесен живи и здрави, весели и щастливи отново в клас.

Доста попътувахме през юни. Наши хора бяха на училището на Мартин Чой на Серес, в Румъния на BMW Motorrad track day, както и на двата старта последни старта от MotoGP – в Ассен (Холандия) и на Заксенринг (Германия). Спазваме и традицията, като имаме и специален подробен репортаж имаме от легендарното ТТ на остров Ман. Наш екип бе  и на голямото рок събитие на годината – Rock in the Wane Valey.

Темите, както виждате, са ранообразни! Приятно четене!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *