Нови версии на мотоциклетите Kawasaki Ninja 650 Нови версии на мотоциклетите Kawasaki Ninja 650

Мотоциклетите Kawasaki Ninja 650 и Z650 ще имат нови версии и цветове в гамата за 2018 г. В новия си вид тези среднокубатурни модели изглеждат като предшествениците си.

Версията Ninja 650 ще има две нови цветови решения – Pearl Storm Gray with Ebony и синия Candy Plasma Blue with Ebony. На европейския пазар ще бъдат предложени две нови модификации. Ninja 650 Tourer е с аксесоари от Kawasaki като защита на двигателя, високо ветрово стъкло и др. Ninja 650 Performance е с тонирано ветрово стъкло, кожух за задната седалка в цвета на мотора и изпускателна система Akrapovic. За нейкида Z650 за 2018 г. са предвидени новите цветове черен Metallic Spark Black, зелен Candy Lime Green и матово зелен Metallic Matte Covert Green. Този мотоциклет ще бъде в изпълнение Performance с изпускателна система Akrapovic.

kawasaki

Двигателят остава същия – 650-кубиков, двуцилиндров с течно охлаждане, с мощност 72 к.с., като сега отговаря на екологическия стандарт Euro4. Други промени няма. Същата е изпускателната система, спирачките Tokico, които са със стандартен ABS. Ще има допълнителен превключвател за режим на бавно каране и за агресивно превключване на предавките в низходящ ред.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *