MV Agusta Brutale 800 RR LH44 от Люис Хамилтън MV Agusta Brutale 800 RR LH44 от Люис Хамилтън

След успеха на Dragster 800 RR LH44 и след това на F4 LH44, MV Agusta и Люис Хамилтън отново обединиха усилията за създаването на нов модел. Подобно на предшествениците си, той носи инициалите на британския пилот и дълъг списък от специални технически и естетически характеристики. Наречен е Brutale 800 RR  LH44 и е наистина страхотен звяр с мощност 140 к.с. и тегло само 172 кг. Това е най-добрият средно голям гол мотор на пазара с най-лекият двигател и най-модерната технология, използвана днес за производство на мотоциклети като ротационен колянов вал и куикшифт система EAS 2.0. Мотора влиза в производство през юни и от негоще бъдат направени само 144 машини. Всеки от тях ще бъде номериран и снабден със сертификат за автентичност.

Вдъхновението за цветовата схема – комбинация от черно, червено и бяло, е извлечена от емблематичния стил на Люис Хамилтън стил. Графиките наблягат на динамичния дизайн и са ограничени от логото на Люис Хамилтън и неговия състезателен № 44.
В този проект MV Agusta използва нови материали и компоненти, които никога не са били използвани в производството на нейкид машини. Това са карбон, уникални графики за цветовата схема и ексклузивно керамично покритие, което е устойчиво на ултра-високите температури на изпускателната система.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *