Motul – № 1 в мотоциклетния бранш Motul – № 1 в мотоциклетния бранш

За осми път Motul е избран за №1 от мотоциклетните дилъри в Германия. Така марката Motul за малко над едно десетилетие се утвърди не само с най-значимото присъствие на пазара, но и с водеща позиция по отношение на качеството на продуктите и техническата поддръжка в областта на обслужването.

Това се потвърди от резултатите на проведената анкета сред мотоциклетните  дилъри за „Best Brands 2016“, която се публикува от специализираното списание „Bike und Business“. И през 2016 г. Motul успя да спечели признание за високите си стандарти за качество и лоялността към дилърите в бранша. Титлата сред най-добрите производители на масла в рамките на професионалното търговско проучване „Best Brands 2016“ отново отиде при Motul Германия – за осми път от 2006 г. насам.

motul1

„Топ оценките на мото дилърите доказват, че конкурентите не се доближават дори близо до забележителния успех на Motul. Това е голям успех, който затвърждава тясната връзка с нашите първи клиенти – оторизираните мотоциклетни дилъри“ – обобщи Мартин Клайн, изпълнителен директор на MOTUL Deutschland GmbH.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *