Мото мода с брой 87 на сп. Moto Club

Идат светли празници – Коледа и Нова година! Навсякъде си личи една суетня – избират се подаръци, уточняват се пътувания, съставят се менюта… Изобщо, предпразничното настроение е завладяло всинца ни.

Както винаги, и ние от Moto Club се намесваме в тази суетня, като ви предлагаме новият брой 87 на списанието, който е и последен за 2017 г. Той вече е на пазара и можете да си ги купите. В броя по традиция ви срещаме с висшата мотоциклетна мода, която можеше да се види на изложението EICMA в Милано. Това е основния акцент на списанието, макар да сме споменали по-малко от половината показани модели на изложението. Заедно с това, подробно разказваме за 10-те премиери на възродената марка Benelli, както и за новия екологичен електрически мотоциклет на Energica. Заедно с това правим подробен тест на един наистина интересен модел мотоциклет – BMW R NineT Urban.

В рубриката легенди разказваме за несломимия дух на един бивш трикратен световен шампион при кралете на мотоциклетната Гран При. Става дума за Уейн Рейни, който в началото на 90-те години на миналия век бе една от плеадата ярки звезди на пистата.

Като стана дума з звезди, на пистата, то и сега не са малко. Но Марк Маркес спечели четвъртата си корона в 5-те години, откакто е в MotoGP. Той постигна 80%  успеваемост в конкуренцията на поне петима потенциални шампионите, от които някои са били на върха. Така че разказваме за завършека на един напрегнат сезон.

С новия брой ние, от екипа на Moto Club ви пожелаваме весели празници и както се казва,  ще се срещнем отново догодина.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *