Moto Guzzi представи нов мотоциклет V7 III Moto Guzzi представи нов мотоциклет V7 III

Италианските Moto Guzzi представиха нова версия на мотоциклета V7 III в гамата за 2018 г. Третото поколение на най-известния и популярен модел сред феновете на марката е напълно преразгледан. Всеки детайл бе подложен на точна настройка, за да се постигне максимум нивото на удоволетвореност на клиентите и по-голямо удоволствие от ездата.

Мотоциклетът за 2018 г. ще бъде достъпен в 3 традиционни варианта на изпълнение – тъмния Stone, класическият Special и състезателния Racer. Ще има и версия Anniversario, предназначена за мотоциклетистите, които отбелязват 50-годишнината от пускането на първия Moto Guzzi. От юбилейния модел ще има общо 750 броя. Anniversario е направена на базата на модификацията Special и всеки има уникален номер и няколко фирмени козметични подобрения.

Като цяло новият V7 III е построен на ново шаси, в което е запазена старата структура, но е преработена предната част Байкът е с нова геометрия на кормилото, но сега е по- точен и послушен, по-стабилен в завоите.

Нови са и предварително настройващите се амортисьори Koyaba. Пътниците сега могат да седят по-отпуснати, благодарение на модифицираната седалка. Променено е и положението на стъпенките долната част на седалката. По-удобно е станало и мястото на водача.

Променена е и конструкцията на мотора, както и системата за смазване. Нова е и изпускателната система, която сега отговаря на екостандарта Euro4. Максималната мощност е увеличена до 52 к.с. при 6200 об./мин., а максималният въртящ момент до 60 Нм при 4900 об./мин.

Има и по-достъпна версия с намалена мощност за да обхване ограниченията на по-ниската категория на водачи, според европейските правила. Като стандарт тя е с ABS, фирмена система за тракшън контрол MGCT (Moto Guzzi Traction Control), която може да се настройва или просто да се изключи. Опционално има мултимедийна система, която може да свърже мотоциклета със смартфон по Bluetooth, за запис на информация за пътуването и други данни.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *