МК „Калашниците“ пак откриват сезона с купон МК „Калашниците“ пак откриват сезона с купон

Мото клуб „Калашниците“ отново ни канят на парти. Спазват си хората традицията. Както винаги, в първите дни на пролетта, на китното място Побит Камък, в близост до София, спокойствието на  горските обитатели ще бъде нарушено за пореден път. Ревът на моторите и тежеста на китарните рифове, ще заглуши порива на вятъра и шума от клатенето на разлистващите се дървета.

За 22-ри път от както провеждат мероприятията си, мото клуб „Калашниците“ пак са ни потготвили множество изненади. Програмата започва сутринта на 8 април, събота. По обяд Протойерей Серафим Янев, който развива и поддържа Кремиковския манастир, ще отслужи молебен за здраве и безпроблемна година на всички присъстващи. След дългата рок сетлиста през деня, на сцената на „Калашниците“ ще се качат ПЕЦКО И ПРИЯТЕЛИ.. Веселяшката рок банда ще разтърсят косите ни с дълга и многообразна програма.

Организаторите отново ще поемат благотворителна акция, която да помогне на дете, нуждаещо се от финансови средства за лечение.  Това при тях си е традиция. На терена на „Побит камък“ ще бъдат монтирани кулинарен щанд и бирария. Ще има доставена вода, WC, осветление, безжичен интернет и др. За повече информация може да посетите официалния сайт на клуба – www.KALASHNICITE.com и страничката във фейсбук.

Вход: СВОБОДЕН. Стягайте палатките и завивките и на 8 април ще се видим на посоченото, познато на много от вас място. Чакаме ви на Побит камък!

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *