МК „Калашниците“ и Васко Кръпката закриват сезона на 1 октомври МК „Калашниците“ и Васко Кръпката закриват сезона на 1 октомври

Както повелява традицията,  на 1 октомври мотоклуб „Калашниците“ от  Нови хан, отново ще събират мото и рок фенове от цялата страна на своето  поредно БЛАГОТВОРИТЕЛНО събитие. На него те ще ви накарат да се почувствате специални и да запазите спомена от преживяното през годината – завинаги.

За доброто настроение ще се погрижат тийнейджърките от вокално трио АВА и неостаряващите Вадко Кръпката и Подуене Блиус Бенд.  Както винаги, членовете на МК „Калашниците“ са подготвили  и страхотен кетъринг включващ  топли мезелъци както и всякакви напитки. Мястото е добре познато на всички посещавали фестивалите, организирани от клуба. То се намира в съвсем близо до София – с. Нови Хан, в Природен парк „Побит камък“.

Благодарение на Благотворителните акции на клуба през годината, се дариха 10  070 лв. на малкия Ради, за лечението му от детска церебрална парализа. С тази – последна част от кампанията, се надяваме сумата да се увеличи драстично.

За повече информация посетете сайта на клуба на адрес: WWW.KALASHNICITE.COM  и страницата във Фейсбуук.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *