Между Intermot и EICMA с новия брой 75 на Moto Club

Новият брой 75 на списание Moto Club излиза между два мотосалона, най-големите в Европа – Intermot и EICMA. Както вече се досещате,  това е и акцентът на броя, който вече е в разпространителската мрежа.

Разказваме естествено за премиерите в Кьолн на изложението Intermot, като същевременно правим анонс на някои новости, които можем да видим в Милано. Там от вторник другата седмица започва следващото голямо изложение. Например представяме два суперспортни модела на MV Agusta, които ще са в лимитирани бройки, само за ценители и за любители на високите скорости. Същевременно успяхме да тестваме един „универсален боец“ – BMW S1000 XR, с който наш човек навъртя доста километри. В България пък бе направена премиера на новия двигател на Harley-Davidson – Milwaukee-Eight. Тествахме и мотоциклет с него, но затова – в следващия брой.

Нещо уникално става в MotoGP през този сезон. Има 9 различни победители. Въпреки че носителят на короната Марк Маркес е известнен и е намерил място в нашата „Галерия на шампионите“, не можем да не споменем за всички победители. Като и за един от тях – Кал Кръчлоу, който върна британската слава в мотоциклетната Гран При.

Завършиха и нашите шампионати – мотокрос, писта и супермото. На последната дисциплина европеските шампиони и в трите класа са българи. Така имаме повод за международна гордост.

В новия брой има много премиери, нови машини и спорт… Приятно четене!

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *