Масов тест на Polaris в Sofia Ring Mall Масов тест на Polaris в Sofia Ring Mall

Уникални роудстъри Polaris паркират в Sofia Ring Mall, за да предложат на посетителите едно изключително изживяване! От 1 до 9 август всеки любител на екстремните преживявания има възможност да направи по едно кръгче със страхотните машини, при това – напълно безплатно!  А един от всички участници ще спечели специална награда от Polaris.

Sofia Ring Mall подарява незабравимо преживяване за всички с адреналин в кръвта. От 1 до 9 август на VIP-паркинга на Sofia Ring Mall ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола. Хитът на събитието ще е дългоочаквания Polaris Slingshot – един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. Отвореният кокпит на Slingshot провокира Вашето зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side“ (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.

В делнични дните дни тестдрайвовете ще бъдат между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината!

И това не е всичко – освен тестдрайв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris. Те ще бъдат разположени в Sofia Ring Mall, който за пореден път  затвърждава концепцията си да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Стефан Илиев

Няма коментари до момента.

Напишете първи коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *