Loncin направи спортен мотоциклет GP300 Loncin направи спортен мотоциклет GP300

Китайският мотоциклетен гигант Loncin представи спортния мотоциклет GP300. Среднокубатурната машина идва като следствие на предишната премиера на марката – туристическото ендуро Loncin DS8. По този начин с малкия спортист, китайската компания разширява гамата си.

Loncin GP300 2018 може да се конкурира сериозно с японски мотоциклети в този сегмент. Той е с 4-тактов двигател, с обем 292.4 куб. см, който е монтиран в решетъчната стоманена рамаи е част от нея. Двигателят е DOHC с мощност 29 к.с. и въртящ момент от 25 Нм при 7000 об/мин. Това е напълно еднакво с показателите на Honda CBR300R. Теглото на „спортния китаец“ е 153 кг.

Loncin GP300 и на външен вид е типичен спортен мотоциклет. Това личи по аеродинамичните панели, по предната част. Освен това моторът е с обърната вилка, светодиодни светлини и дигитален приборен панел. Обикновено Loncin продава продукцията си на азиатските пазари, но с последните си модели компанията започва инвазия и в Европа. Засега цената на машината не се съобщава, но най-вероятно ще бъде по-ниска от тази на конкуренцията.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *